1. Ana Sayfa
  2. Android
  3. PUBG Mobile 24 Ağustos’ta Büyük Bir Canlı Yayın Etkinliği Düzenleyecek

PUBG Mobile 24 Ağustos’ta Büyük Bir Canlı Yayın Etkinliği Düzenleyecek

PUBG Mobile Dünyanın En Popüler Oyunlarından Birisi Olmakla Yetinmiyor 24 Ağustos'ta New Era (Yeni Çağ) Adından Büyük Bir Etkinlik Düzenleyeceğini Duyurdu Etkinliğin İçerisi Gizliliğini Korumakla Yetinirken Şuan İçin Tahminler Sosyal Medya Üzerinde Paylaşımlara Başladı Bile

PUBG_Mobile_New_Era_Yeni_Cag

PUBG Mobil 24 Ağustos’ta Yeni Bir Çağ Açacak Büyük Bir Turnuva ve Canlı Yayın Etkinliği Düzenleyecek !

PUBG Mobile Dünyanın En Popüler Oyunlarından Birisi Olmakla Yetinmiyor 24 Ağustos’ta New Era (Yeni Çağ) Adından Büyük Bir Etkinlik Düzenleyeceğini Duyurdu Etkinliğin İçerisi Gizliliğini Korumakla Yetinirken Şuan İçin Tahminler Sosyal Medya Üzerinde Paylaşımlara Başladı Bile

Etkinliğin Büyük Bir Etkinlik Olduğunu PUBG Mobile Bütün Platformlardan Duyurarak Gösterdi New Era (Yeni Çağ) İsimli Etkinlik Canlı Yayında Düzenlenecek Bununla İlgili Olarak İçeriğin Ödüllerin Etkinliğin Nasıl Olacağı Gibi Konularda Herhangi Bir Açıklamada Bulunulmadı

Battle Royal Oyunlarından En Büyüğü Olan PUBG Mobile’ın 24 Ağustos Saat 16:30’da New Era (Yeni Çağ) İsimli Etkinliği Facebook ve Youtube Üzerinden Canlı Yayın Olarak İzlenebilecek Etkinliğin Farklı Ülkelerde Saat Değişkenliği İle İlgili Olarak Saatler Sosyal Medya Üzerinden Paylaşıldı

pugb

PUBG Mobile New Era (Yeni Çağ) Etkinlik Saatleri

  • Londra : 14:30
  • New York : 09:30
  • San Francisco : 06:30
  • Berlin : 15:30
  • Mumbai : 19:00
  • Tokyo : 22:30
  • Sidney : 23:30

Son Aylarda Çıkan PUBG Mobile Güncellemeleri İle Haritalarda Küçük Değişiklikler Meydana Gelmekteydi Bu Etkinlikte Ne Gibi Değişiklikler Kullanıcıları Bekliyor Bilinmiyor Fakat İsimden ve Duyurulardan Beklentiler Çok Yükseğe Taşındı Kullanıcılar Sabırsızlıkla Etkinliğin Saatini Bekliyorlar.

KAYNAK: https://www.pocket-lint.com

Yorum Yap

Yorumlar (2)

  1. Güzel bir makale elinize sağlık.